♥♥Firmansyah Bahari's

Thursday, January 3, 2013

HELLO FOLKS.. this is new year, happy new year all! It's been too long that i didn't post anything here, &&& i have so many things to write! but now i just want to tell you about my new year's eve:3

TADAAA!
you know what? I'm in high school now.. I have so many good friends here, I passed new year's eve in Thania's house, she's my mate absolutely she's one of all my best girls. Start from January 31st, 2012.. Bari is pick me up at my house in the afternoon because I've to accompanied him to study in wall street, he has an encounter test. Yaaaap I think I'm not really good on English.. abis nemenin dia encounter test di ws. kita kerumah jemput2in org laaah ya. abis itu kita kerumah thania.. sama banyaaak rame kita bakar2an gtgt lahya.. had so much fun there:3 sekitar pagi jam 3an kita muter2 gajelas tuuuh trs berhenti di sekitar taman suropati. anak2 pada teler ada yg tidur di mobil ada yang main2 yaa beda2 laah. gue rehan sama rissya misah ke taman karena laper. tom sama sultan jagain anak2 pada tidur tuh. terus abis itu main2 gajelas sampe pagiiiii. pas pagi kita sarapan trs masih main2..... yang lain pada mau pulang tgl sisa gue bari tyo fari sama feby. THEEEEN!!! kita gabut banget kita caw ke bandung.. padahal kan lg liburan gitu lg macet2 nya yakan.... trs abis itu yaudah deh tuh kita macet2an h00am. dibandung kita cuma makan.. trs ke tangkuban perahu saking gabutnya! That's me with him, kita saltum!!! sebenernya sih gue sama feby yang saltum.. dingin bener2 dingin banget disana >,< he gave me his jacket, he only wearing a boxer and a piece of shirt.. 

bener2 makan waktu yang lama banget sob. ketangkuban perahu nya aja butuh banyak perjuangan, macet udah gitu kita asal2an lewat dalem lewat jalan2 gajelas gitu. kita otw plg kejakarta tuh bener2 jam 6an dan gue baru sampe rumah jam 2an.. it's totally not worth it. but so fun so far. dunno why i love them too much. so happy about this last 3 days, i love you B you made my days<3 b="">

No comments:

Post a Comment